Vi vil at du skal få den beste garasjehyllen for budsjettet ditt, så her er noen ting du bør huske på. Vurder disse egenskapene til en hylleenhet når du legger til et oppbevaringsstativ til garasjen din.

Type

Det er mange alternativer når det gjelder å velge den perfekte kraftige garasjehyllen fra HHL. Det finnes noen forskjellige stiler og typer, inkludert frittstående og monterbare, og det perfekte oppbevaringsalternativet avhenger av hva du trenger av det. La oss ta en titt på noen av alternativene dine.

Standardreoler er nettopp det. De er frittstående enheter som sitter på garasjegulvet og oppbevarer alle tingene dine. De fleste garasjehyller er standardhyller. De er de mest robuste av hyllene, men de tilbyr ikke mye mer enn en bar ramme og oppbevaringshyller.

Veggmonterte oppbevaringsalternativer festes til veggen; så enkelt er det. Det fine med dette oppbevaringsalternativet er at du kan bruke det på steder der andre hyller https://www.hhl-lagerinnredning.no/ ikke passer. Du kan ha disse så høyt som taket eller så lavt som gulvet. Alt du trenger er noen stativer å feste hyllene til. De er flotte for å holde varene dine fra gulvet eller utenfor rekkevidde, men de tåler ikke like mye vekt som andre oppbevaringsalternativer.

Overhead lagringsmuligheter festes til taket i garasjen og henges ned. De støttes av takbjelkene og har fordelen av å ta opp mye dødplass i garasjen din der du vanligvis ikke ville lagret noe. De tåler mye vekt, men kan være vanskelige å installere.

kapasitet

Hvis du leter etter et holdbart og pålitelig oppbevaringsalternativ, må du sørge for at hyllene kan inneholde det du trenger. Bare fordi en hylle er stor, betyr det ikke at den tåler mye vekt. Beregn hvor mye vekt du vil at hyllen skal støtte, og gi deretter rom for litt slingring. Hvis du oppbevarer for mye vekt på en hylle som den ikke tåler, vil hyllen bli skadet, og det er akkurat det motsatte av hva vi ønsker i en slitesterk oppbevaringsenhet.

størrelse

I tillegg til kapasiteten er også størrelsen et viktig kriterium. En hylle betyr ikke nødvendigvis at den er sterk bare fordi den er stor, men du trenger kanskje en kombinasjon av de to. Se på mengden ting du trenger for å lagre og dimensjoner hyllen deretter (mens du også vurderer kapasiteten). Du bør også tenke på antall hyller du trenger. Har du mange små eller få store ting? Kanskje trenger du mye plass, men ikke mange hyller, eller du trenger plassen og hyllene.

lang levetid

Det sier seg selv at en kraftig garasjehylle skal bygges for å vare. Det har mye med materialene og konstruksjonen å gjøre. Se opp for hyller som kommer med garanti. Jo lenger en produsent garanterer produktet sitt, jo lenger skal det vare. Og hvis det ikke holder, kan du få en erstatning eller få den reparert gratis.

Du bør også være oppmerksom på materialet som hyllene er laget av.

Metallhyller er førstevalget når du skal lagre mye klumpete og tungt utstyr. De er stabile og enkle å vedlikeholde. De er også gode hvis garasjen din er utsatt for fuktighet.

Trådhyller gir styrke samtidig som de er lette. Det eneste problemet med dem er at du ikke kan lagre veldig små gjenstander på dem, da de kan slippe gjennom. De er gode for gjenstander som kan tiltrekke seg fuktighet fordi luften strømmer rundt dem.

Trehyller er ikke like sterke som metallhyller, men de er billigere. Dessuten har de et mer naturlig utseende som passer bedre til garasjeinnredningen din. De fungerer godt for lettere utstyr, og du kan enkelt reparere og reparere dem selv.

hjul

Hvis du har lite plass, kan en hylle på hjul være svært nyttig. Muligheten til å trekke den ut og gjemme den bort i et hjørne betyr at du kan endre oppbevaringsoppsettet når som helst. Så hvis du har en fast layout og ikke planlegger å endre den, er en hylle uten hjul et bedre valg.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.